SSL certificate correctly imported

Ανάλυση & Απαιτήσεις Προγραμμάτων

Οι εφαρμογές και τα συστήματα μπορούν να αποκτηθούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Ο ένας είναι να αγοραστεί μία έτοιμη εφαρμογή. Αν η εφαρμογή ταιριάζει με τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε, τότε αυτός είναι και ο πιο αποδοτικός τρόπος. Στη Watergate θα βρείτε πληθώρα εφαρμογών και συστημάτων με τα οποία μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Κάποιες φορές μπορεί οι ανάγκες σας να μην καλύπτονται ακριβώς από τα διαθέσιμα έτοιμα συστήματα, ή να χρειάζεστε μερικές λειτουργίες παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορούμε να επεκτείνουμε τα περισσότερα συστήματα ώστε να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας. Επεκτάσεις επιδέχονται τα περισσότερα συστήματα που θα σας προτείνουμε, και αυτό μετριάζει το κόστος σε σχέση με την επόμενη κατηγορία.

Μερικές φορές, ειδικά όταν πρόκειται για εξειδικευμένες ανάγκες, κανένα από τα διαθέσιμα συστήματα δεν καλύπτει τις ανάγκες σας ή οι αλλοιώσεις που χρειάζεστε ενδέχεται να είναι πολλές. Αρκετές φορές οι ανάγκες σας θα είναι μοναδικές και δε θα υπάρχει κάποιο έτοιμο σύστημα για να τις καλύψει. Η Watergate μπορεί να αναλάβει την ανάπτυξη του εξειδικευμένου συστήματος για την αποκλειστική σας χρήση. Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο μας βήμα είναι να καταλάβουμε σε βάθος την ανάγκη σας, το πρόβλημα που επιθυμείτε να λύσετε και το στόχο του συστήματος.

Σε αυτή τη διαδικασία θα έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένο προσωπικό, αναλυτές και γραφίστες, ώστε να μπορέσουμε να αναλύσουμε τη ζήτησή σας και να είστε σίγουροι για την καινούργια σας εφαρμογή. Στα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της εργασίας μας.