SSL certificate correctly imported

Digital Marketing

Πέρα και πάνω από τις ιστοσελίδες και τις διαφορετικές τεχνολογίες βρίσκεται η εταιρία σας. Τα περισσότερα έργα και οι εργασίες που εκτελούμε παρέχουν όφελος και απόδοση στην επιχείρησή σας. Με αυτή την έννοια συμμετέχουμε και εμείς στις επιχειρηματικές σας κινήσεις. Οι συνηθέστερες μορφές των έργων που αναλαμβάνουμε μπορούν να χωριστούν σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες:

Η συχνότερη μορφή έργου που συναντάμε στο Internet είναι η προώθηση της εταιρίας σας. Πολλές από τις ενότητες των υπηρεσιών και των προϊόντων μας έχουν σαν κύριο στόχο την προώθηση. Για εσάς που σκέφτεστε να κάνετε μέρος της ηλεκτρονικής προώθησης outsource, παρέχουμε μία ολοκληρωμένη υπηρεσία που σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προώθησης ολόκληρης της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Στις επόμενες ενότητες θα αναλύσουμε τους τομείς του E-Marketing (ή iMarketng) τους οποίους καλύπτουμε.

Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την κυριότερη μορφή προώθησης της εταιρίας σας. Είτε έχετε αναπτύξει κάποια ιστοσελίδα είτε επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία καινούργια, ένα μέρος της θα ασχολείται με το marketing. Στη Watergate μπορούμε να σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας με τα σωστά πρότυπα και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Πριν από την άρτια ανάπτυξη και την αντοχή στο χρόνο που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σας, σκεφτόμαστε το μείγμα των υπηρεσιών που θα την κάνουν πραγματικά μοναδική, αφήνοντας το στίγμα σας σε όλους τους επισκέπτες που θα τη διαβάσουν και θα την εξερευνήσουν.

Διαφήμιση

Η διαφήμιση ποικίλει ανάλογα με τους στόχους της εταιρίας. Αυτοί οι στόχοι είναι ευμετάβλητοι και χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα μπορέσει να ενσωματωθεί, να καταλάβει την εταιρία και το σκοπό της ώστε να παραχθεί η καλύτερη δυνατή διαφήμιση και να τοποθετηθεί στα σημεία που θα αποφέρουν το μεγαλύτερο όφελος.

Η Watergate σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης της διαφημιστικής προώθησης της εταιρίας σας, το οποίο εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ηλεκτρονικής προώθησης. Έχετε δει διαφημίσεις που μιλάνε για τα καλύτερα, αλλά όταν οδηγείται ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα βρίσκεται θεατής σε έναν κατάλογο; Δύσκολο να πειστεί ότι τα καλύτερα προϊόντα είναι όλα τα προϊόντα του καταλόγου! Συνοδέψτε τη διαφήμιση και ολοκληρώστε τη με προωθητικές ενέργειες μέσα στην ιστοσελίδα σας οι οποίες θα τονίσουν τη ζήτηση και θα αυξήσουν την απόδοσή της διαφήμισης.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Με αντίστοιχο τρόπο, η προώθηση είναι μία συνεχής προσπάθεια βελτίωσης της θέσης του δικτυακού σας τόπου μέσα στις μηχανές αναζήτησης. Συνήθως πρόκειται για μία εργασία η οποία βελτιώνεται μέσα στο χρόνο, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν σημεία που θέλετε να αυξήσετε την απόδοση της προώθησης και άλλοτε να ακολουθήσετε ένα γενικότερο πλάνο για την ιστοσελίδα σας.

Η Watergate μπορεί να αναλάβει την προώθηση και να ακολουθήσει τους ρυθμούς με τους οποίους κινείστε. Η επένδυσή σας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα συνολικά, καθώς θα λαμβάνουμε υπόψη τις προωθητικές ενέργειες που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε και τους νέους τομείς και τα προϊόντα που θέλετε να εισάγετε στην αγορά.

Κοινωνική Δικτύωση (Social Networking)

Τα Facebook, LinkedIn, Twitter και άλλα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης σας δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Όπως κάθε νέα τεχνολογία και μέθοδος, έτσι και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν τις δικές τους αμοιβές αλλά και προκλήσεις.

Στη Watergate θα σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε και να αναπτυχθείτε στις διάφορες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, επιλέγοντας τις καλύτερες ανάμεσα στις υποψήφιες. Ταυτόχρονα, ο δικτυακός σας τόπος και οι άλλες μέθοδοι ηλεκτρονικής προώθησης χρησιμοποιούν τα νέα κανάλια επικοινωνίας ώστε να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Email Marketing

Το e-mail είναι μία από τις πιο χρήσιμες μεθόδους επικοινωνίας που έχετε σαν εταιρία. Μπορείτε να δημιουργήσετε newsletters και να στείλετε ενημερωτικό υλικό άμεσα και εύκολα. Τα προωθητικά e-mail εγκυμονούν και κινδύνους όταν η στοχοθέτηση είναι ακατάλληλη. Οι παραλήπτες ενδέχεται να σας καταχωρήσουν ως spammer, οπότε να σταματήσετε να έχετε αυτό το όφελος. Εκτός αυτού, είναι ότι χειρότερο να σταματήσει η ανάπτυξη της εικόνας σας επειδή κάποιος δεν πρόσεξε τις διευθύνσεις.

Στη Watergate προσέχουμε οι λίστες που έχουμε να είναι νόμιμες και κυρίως να απευθύνονται σε καταναλωτές και επιχειρήσεις που θα χρειάζονταν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους και να αυξήσουμε την απόδοση κάθε καμπάνιας e-mail marketing.

Referral Marketing

Μία από τις λιγότερο συνηθισμένες μορφές marketing στην Ελλάδα είναι το referral marketing. Ο στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να δημιουργήσει κίνητρα στους πελάτες σας να προτείνουν και να περιγράψουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα στους γνωστούς τους. Έρευνες έχουν δείξει ότι η διαφήμιση από στόμα σε στόμα είναι μία από τις δυνατότερες μορφές διαφήμισης. Εκμεταλλευτείτε αυτή την πρωτοποριακή μορφή προώθησης και απογειώστε τις επισκέψεις και τις παραγγελίες σας, τόσο online όσο και offline.

Affiliate Marketing

Στη σύγχρονη εποχή της επιχειρηματικότητας, οι συνεργασίες αποτελούν τη βάση ενός επιτυχημένου οργανισμού. Έχετε σκεφτεί πόσοι χρήστες θα προωθούσαν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα affiliate program; Πόσα links θα κερδίζατε μέσα από αυτή την προωθητική ενέργεια; Και πόσο πιο γρήγορα θα διαδίδονταν τα νέα σας στο Internet; Στη Watergate σας βοηθούμε να οργανώσετε το affiliate marketing που χρειάζεται η εταιρία σας ώστε να προωθηθείτε γρηγορότερα από ποτέ.

Content Marketing

Οι παραδοσιακές μορφές marketing επιτάσσουν να προωθείτε άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας σας. Υπάρχουν όμως και άλλες μέθοδοι για να προσεγγίσετε το καταναλωτικό κοινό και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη που νοιώθει στις λύσεις σας. Το content marketing αντιμετωπίζει την προώθηση μέσα από μία τελείως διαφορετική οπτική γωνία. Αντί να βομβαρδίζουμε τους καταναλωτές με διαφημίσεις ή άλλου είδους παρόμοιες προωθητικές ενέργειες, μπορούμε να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη τους προτείνοντας λύσεις, εξηγώντας τα προϊόντα και συγκρίνοντας τα οφέλη από όποια επιλογή. Το content marketing εγγυημένα θα μετατρέψει τους πελάτες σας σε πιστό καταναλωτικό κοινό.