SSL certificate correctly imported

Καλώς ήρθατε σε μία από τις περισσότερο πετυχημένες υπηρεσίες μας!

Μέσα από τις επόμενες ενότητες, θα ανακαλύψετε τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίο θα ωφεληθείτε αν κατασκευάσετε τη δικά σας ιστοσελίδα μαζί μας. Οι ενότητες έχουν χωριστεί με τρόπο που να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς θέλετε την ιστοσελίδα σας και πώς θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Στη σύγχρονη εποχή, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το Internet κατέχουν σημαντική θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Σήμερα, οι καταναλωτές ξοδεύουν χρόνο στο Internet, αποφασίζοντας για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν. Οι ιστοσελίδες έχουν αλλάξει δραματικό τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών. Μικρές εταιρίες μπορούν να ανταγωνιστούν αρκετά μεγαλύτερες, διότι το Internet έχει καταργήσει την κλασσική έννοια της εντοπιότητας. Με την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να προσελκύσετε απομακρυσμένους καταναλωτές σε σχέση με τη φυσική τοποθεσία της επιχείρησης σας, ακόμη και από άλλες χώρες. Προχωρήστε με τόλμη στην αύξηση του πελατολογίου σας. Όπως κάθε επιλογή, έτσι και οι ιστοσελίδες, ανάλογα με την κατασκευή τους και το κατά πόσο στηρίζουν τα επιχειρηματικά σας σχέδια, μπορούν να σας αποφέρουν τα στοχευμένα κέρδη ή να παραμείνουν σε χαμηλά ποσοστά αξιοποίησης. Μαζί μας, θα είστε σίγουροι τόσο για την κατασκευή της, όσο και για την επεκτασιμότητα και τη συμβατότητα με την επιχείρηση σας.

Αρχίζοντας την παρουσίαση της κατασκευής των ιστοσελίδων, θα θέλαμε να σταθούμε σε μία από τις πλέον σημαντικές ερωτήσεις. Τι ιστοσελίδα είναι η ιδανική ιστοσελίδα για εσάς; Σε αυτή και τις επόμενες ενότητες θα καταλήξουμε μαζί στην ιδανική ιστοσελίδα για εσάς. Το πρώτο βήμα για να το επιτύχουμε είναι να ξέρουμε το είδος της ιστοσελaίδας ή αλλιώς το ρόλο της. Οι διαφορετικοί ρόλοι που μπορεί να έχει μία ιστοσελίδα περιγράφονται αναλυτικά στις επόμενες παραγράφους.

Ένας από τους κεντρικούς ρόλους μίας ιστοσελίδας είναι να διαφημίσει την επιχείρηση σας. Αν η ιστοσελίδα σας περιλαμβάνει αυτό το ρόλο, τότε πρέπει να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω τμήματα:

Στις παραπάνω ενότητες, μπορείτε να προσθέσετε και ενότητες που είναι σχετικές με την εργασία σας, π.χ. άρθρα, συμβουλές, συχνές ερωτήσεις και άλλες ενότητες που βοηθούν τον πελάτη να σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε περισσότερες πληροφορίες, πρώτα εκτιμήστε το όφελος μίας τέτοιας κίνησης. Αν έχετε όλα τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα, τότε ο πελάτης θα περιμένει να βρει και τις τιμές. Έχετε σκοπό να τις δώσετε χωρίς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Ο κατάλογος συχνά χρησιμοποιείται για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Μπορείτε να βάλετε περιγραφές χωρισμένες σε ενότητες, φωτογραφίες και βίντεο στην παρουσίαση των προϊόντων. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε φίλτρα, κατηγορίες προϊόντων και αναζητήσεις για να διευκολύνετε τον εντοπισμό των προϊόντων μέσα στον κατάλογο.

Ο κατάλογος βασίζεται και βελτιώνει το ρόλο της διαφήμισης. Αντί να βάλετε, απευθείας τον κατάλογο στην ενότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών, μπορείτε να διατηρήσετε μία πρώτη επαφή με τον πελάτη ώστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Προσθέστε έναν σύνδεσμο που να παραπέμπει σε περισσότερα προϊόντα, ώστε να πλοηγηθεί ο πελάτης στον κατάλογο των προϊόντων σας.

Δημιουργήστε κατηγορίες αν είναι απαραίτητο και φίλτρα, ώστε τα προϊόντα σας να είναι εύκολα προσβάσιμα. Καλό είναι να αποφύγετε την άμεση προβολή του καταλόγου στη αρχική σελίδα, προωθώντας τη διαφημιστική έκδοση των προϊόντων σας, κάποιες προσφορές ή καινούργια προϊόντα που έχετε.

Τέλος, σε γενικές γραμμές είναι καλό να αποφύγετε τις τιμές, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης δεν έχει κάποιο λόγο να σας επισκεφθεί. Να θυμάστε ότι χωρίς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ο μόνος τρόπος να αυξήσετε τις παραγγελίες σας είναι να οδηγήσετε τους πελάτες στην επιχείρησή σας. Αν τους δώσετε όλες τις πληροφορίες, γιατί να σας επισκεφθούν;

Έχετε τους πελάτες που χρειάζεστε στην επιχείρησή σας και θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας χωρίς την άνοδο των παγίων σας; Επενδύστε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αντίθετα με τους προηγούμενους ρόλους, τα ηλεκτρονικά καταστήματα αποτελούν σημεία πώλησης για την επιχείρησή σας. Οι πελάτες μπορούν να δημιουργούν παραγγελίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αν επιθυμείτε να κατασκευάσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, οι προηγούμενοι δύο ρόλοι απαιτούν προϋπόθεση. Επιπλέον, δημιουργούνται νέες παράμετροι για εσάς. Μία από τις πλέον σημαντικές είναι η ασφάλεια. Επειδή διαθέτετε προσωπικά στοιχεία, και αν επιλέξετε να λαμβάνουν χώρα οι χρεώσεις μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, γίνεστε πλέον στόχος περισσότερων κακόβουλων προσβάσεων.

Προστατέψτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Έπειτα, μπορείτε να δημιουργήσετε και εξελιγμένες υπηρεσίες, πέραν του καλαθιού αγορών, όπως:

Είστε μέλος σε μια κοινότητα που δεν έχει ιστοσελίδα; Έχετε μία καλή ιδέα για να συνασπίσετε τους ομοϊδεάτες σας. Η ιστοσελίδα μπορεί να σας παρέχει ατέλειωτες ώρες χαράς και επικοινωνίας με τους υπόλοιπους ανθρώπους της κοινότητας. Οι κοινότητες διαθέτουν αρκετές επιλογές ώστε να δελεάσετε και ταυτόχρονα να προσφέρετε σαν υπηρεσίες στα μέλη σας.

Σκαφτείτε μήπως σας ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις, ώστε να καλύψετε τα κόστη του hosting και του ονόματος χώρου (domain) που θα χρησιμοποιήσετε. Αρχικά μπορείτε να εγκαταστήσετε τις διαφημίσεις του Google, αλλά αρκετοί θα έχετε γνωστούς που θα ήθελαν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους σε μία κοινότητα, ιδιαίτερα αν είναι σχετικά με αυτήν.

Εκτός από τους προηγούμενους ρόλους για μια ιστοσελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε μία για διάφορους λόγους. Μπορεί να έχετε μία ιστοσελίδα και να θέλετε μία πιο εξειδικευμένη σε κάποιο προϊόν, ώστε να το προωθήσετε καλύτερα στο Google. Μπορεί να έχετε μία επιχειρηματική ιδέα και θέλετε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον μέσα από το οποίο να την προωθήσετε και να την αναπτύξετε.

Μπορεί να θέλετε να προβάλλετε κάποια εξειδικευμένη υπηρεσία που μπορεί να προσφερθεί αυτόματα μέσα από το Internet. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σας προτείνουμε να σκεφτείτε ποιοι από τους ρόλους που προαναφέραμε ταιριάζουν με το στόχο σας. Υιοθετήστε τους και συμπληρώστε τους υπόλοιπους ρόλους. Εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Ο τρόπος λειτουργίας των ιστοσελίδων διαφέρει καθώς προσαρμόζεται στις διαφορετικές προωθητικές ανάγκες κάθε εταιρίας. Ποιο είδος ιστοσελίδας αναλογεί στη δική σας επιχείρηση;

Μάθετε περισσότερα...

Στο προηγούμενο βήμα αναλύσαμε τα διαφορετικά είδη ιστοσελίδων. Σε αυτή την ενότητα θα μιλήσουμε για τις μακέτες της ιστοσελίδας σας. Οι μακέτες μας δείχνουν πώς θα μοιάζει η ιστοσελίδα σας. Όπως με όλες τις κατασκευές, πρώτα κατασκευάζουμε ένα δείγμα και μετά προχωρούμε στην πλήρη κατασκευή. Τι περιλαμβάνει μία μακέτα και που πρέπει να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας; Οι μακέτες μας δείχνουν δύο βασικές πτυχές της ιστοσελίδες μας:

Εκτός τις παρουσίασης και της κατασκευαστικής αξίας, οι μακέτες σχεδιάζονται για έναν ακόμη ουσιαστικό λόγο. Οι αλλαγές στην τελική ιστοσελίδα είναι πολύ δυσκολότερες σε σχέση με τις μακέτες. Όσο πιο νωρίς γίνουν τυχόν αλλαγές στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, τόσο πιο εύκολα θα γίνουν οι αλλαγές. Στη Watergate, παρέχοντας εξαιρετικά καλαίσθητες μακέτες, σας προσφέρουμε 3 επίπεδα για να επιλέξετε τη μακέτα της ιστοσελίδας σας.

Ολοκληρωμένη

Οι μακέτες που ανήκουν στην κατηγορία αυτή έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε σχεδιάσει ή βρει κατάλληλες μακέτες και πάντα ψάχνουμε για νέες μακέτες που θα θέλαμε να δούμε στο Internet. Μπορούμε να σας κάνουμε μία επίδειξη και να επιλέξετε τη μακέτα που σας αρέσει. Σε αυτή θα στηριχθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Εξειδικευμένη

Το τελευταίο επίπεδο μακέτας θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους και τους απαιτητικούς. Οι εξειδικευμένες μακέτες σχεδιάζονται αποκλειστικά για τη δική σας ιστοσελίδα. Θα έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένους συνεργάτες για να σχεδιάσουν την πρότασή μας και μετά θα κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απλά άριστο.

Ολοκληρωμένη και Επεκτάσεις

Αν έχετε μία άλλη ιστοσελίδα σα μοντέλο ή επιθυμείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε κάποια από τις δικές μας προτεινόμενες αυτό το επίπεδο θα σας καλύψει απόλυτα. Μας υποδεικνύετε την ιστοσελίδα που σας αρέσει ή τη μακέτα που προτιμάται από αυτές που σας προτείνουμε. Στη συνέχεια μπορείτε να τροποποιήσετε τη μακέτα ώστε να τελειοποιήσετε το οπτικό αποτέλεσμα.

Επιλογή Μακέτας

Η μακέτα της ιστοσελίδας είσαι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα λάβετε κατά την αναπτυξή της. Μάθετε όλα τα μυστικά για τη σωστή επιλογή της και απολαύστε εσείς και οι πελάτες σας το αποτέλεσμα.

Μάθετε Περισσότερα...

Οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν ένα μεγάλο αριθμό πιθανών υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες είναι οι διαφορετικές λειτουργίες που υποστηρίζει κάθε ιστοσελίδα. Σε αυτή την ενότητα θα αναλύσουμε διάφορες υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε μέσα από την ιστοσελίδα σας. Κάθε σελίδα που έχετε μπορεί να χρησιμοποιεί μία ή περισσότερες υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες επίσης ταιριάζουν με τους διάφορους ρόλους που έχει μία ιστοσελίδα. Σαν παράδειγμα αναφέρουμε ότι η υπηρεσία του καλαθιού αγορών λίγη αξία έχει σε μια ιστοσελίδα διαφημιστική, ενώ είναι απαραίτητη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Τέλος, οι υπηρεσίες επιδέχονται και επεκτάσεων, με τις οποίες μπορείτε να έχετε περισσότερες ενέργειες. Σαν παράδειγμα θα χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία των νέων. Στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να έχετε μία υπηρεσία με την οποία να παρέχετε τα τελευταία νέα στους πελάτες σας.

Στη συνέχεια θα βρείτε κάποια παραδείγματα βασικών υπηρεσιών που μπορείτε να προσθέσετε στις ιστοσελίδες σας, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξετε. Στην ενότητα των προϊόντων μπορείτε να βρείτε αναλυτικά περισσότερες υπηρεσίες που μπορείτε να εντάξετε στην ιστοσελίδα σας. Αν έχετε μία ιδιαίτερη ιδέα για την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να μας τη ζητήσετε. Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να μας περιγράψετε την ιδέα σας και εμείς θα την υλοποιήσουμε για εσάς. Στο portfolio μας, θα βρείτε αρκετές ιδέες που έχουμε κατασκευάσει για τις ιστοσελίδες των πελατών μας.

Έγγραφα: Η υπηρεσία αναλαμβάνει να παρουσιάσει κατάλληλα τα κείμενα των σελίδων σας. Η υπηρεσία τυπικά χρησιμοποιείται στην αρχική σας σελίδα, στο εταιρικό προφίλ και στη σελίδα της επικοινωνίας (στα στοιχεία επικοινωνίας). Κάποιες ιστοσελίδες ενδέχεται να έχουν αυτή την υπηρεσία ενεργοποιημένη και στα προϊόντα και στις υπηρεσίες σας, εμείς όμως προτιμούμε να χρησιμοποιούμε εναλλακτικές υπηρεσίες που σας επιτρέπουν μία πιο σωστή μετάβαση στο ρόλο του καταλόγου ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προϊόντα ή Υπηρεσίες: Η υπηρεσία αναλαμβάνει να παρουσιάσει τα κύρια προϊόντα σας στη σελίδα των προϊόντων. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην παρουσίαση διαφέρουν από είδος προϊόντος σε είδος, καθώς κάθε επαγγελματίας δίνει βαρύτητα σε διαφορετικά σημεία των προϊόντων του. Στην υπηρεσία αυτή μπορείτε να προσθέσετε και τις ακόλουθες επεκτάσεις: Νέα / Επιλεγμένα προϊόντα ή προτάσεις. Η επέκταση αυτή εμφανίζει στην αρχική σελίδα κυρίως κάποιες προτάσεις σας για να δελεάσετε τον πελάτη.

Χάρτης: Η υπηρεσία παρουσιάζει χάρτη με την τοποθεσία της εταιρίας για να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες. Η υπηρεσία συνήθως χρησιμοποιείται στη σελίδα της επικοινωνίας.

Φόρμα Επικοινωνίας: Η φόρμα επικοινωνίας διευκολύνει την επικοινωνία των πελατών με την εταιρία σας. Συνήθως χρησιμοποιείται στη σελίδα της επικοινωνίας, όπου οι πελάτες συμπληρώνουν τα σχόλιά και τα στοιχεία επικοινωνίας τους για να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Προϊόντα ή Υπηρεσίες: Η υπηρεσία περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες της διαφήμισης, όπως τα κύρια προϊόντα ή τα νέα προϊόντα και τις προτάσεις. Ενσωματώνει κάποιες νέες και εξελιγμένες ενέργειες, όπως:

Καλάθι Αγορών: Το καλάθι αγορών διευκολύνει τους πελάτες να διατηρήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν σε μία τοποθεσία.

Παραγγελίες: Η υπηρεσία των παραγγελιών δημιουργεί τις παραγγελίες των πελατών, παίρνοντας τα ενεργά προϊόντα από το καλάθι των αγορών, μετατρέποντάς τα σε παραγγελία.

Πληρωμές: Η υπηρεσία πληρωμών διευκολύνει τους πελάτες, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, αντικαταβολή, PayPal και άλλες μεθόδους.

Αποστολές: Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες μεθόδους παραλαβής των προϊόντων που έχουν αγοράσει, όπως παραλαβή από το κατάστημα, ταχυδρομεία ή ταχυμεταφορές.

Blog: Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο και δώστε τη δυνατότητα στα μέλη της κοινότητας να διαθέτουν το δικό τους ημερολόγιο.

Forum: Μιλήστε εκτενώς για τα ζητήματα που σας αφορούν. Δημιουργήστε δημόσιες συζητήσεις και ιδιωτικές, στις οποίες συμμετέχουν τα μέλη που έχετε προσκαλέσει.

Ένα μεγάλο μέρος των εργασιών των ιστοσελίδων είναι να παρουσιάζουν κατάλληλα πληροφορίες στους επισκέπτες και τους χρήστες. οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται υλικό. Το κείμενο με το οποίο καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα, το εταιρικό προφίλ, οι φωτογραφίες στο photo gallery και η παρουσίαση των προϊόντων είναι διαφορετικά είδη υλικού.

Φανταστείτε ότι διαβάζετε ένα μικρό άρθρο σε ένα πολύ όμορφο και κομψό βιβλίο. Μόνο μερικές γρήγορες προτάσεις έχει αυτό το άρθρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα επηρεαστούν κυρίως από την κομψότητα του εντύπου και δε θα αξιολογήσουν επαρκώς το περιεχόμενο. Τώρα, φανταστείτε ότι διαβάζετε ένα βιβλίο. Πόσο σημαντικό είναι τώρα το περιτύλιγμα του εντύπου; Με το παραπάνω παράδειγμα στοχεύαμε να σας δείξουμε ότι η ιστοσελίδα μοιάζει με βιβλίο. Οι πελάτες σας θα βρεθούν εκεί και θα καθίσουν κάποια ώρα.

Για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να δουν τις υπόλοιπες σελίδες πέραν τις αρχικής, χρειάζεστε ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα κυρίως, τη μακέτα. Για να οδηγήσετε τους πελάτες στην πόρτα της επιχείρησής σας, χρειάζεστε υλικό, σωστά δουλεμένο και όμορφα παρουσιασμένο. Οι περισσότερες ιστοσελίδες που έχουμε συναντήσει πάσχουν από το υλικό που παρουσιάζουν. Το υλικό δυστυχώς είχε παραγκωνηθεί κατά τα προηγούμενα χρόνια, και αρκετές ιστοσελίδες διαθέτουν χαμηλού επιπέδου υλικό. Φυσικά αυτό διορθώνεται, αλλά δημιουργεί ανοίγματα στον ανταγωνισμό. Όταν κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας, σκεφτείτε το υλικό με σοβαρότητα.

Δε χρειάζεται να έχετε το υλικό διαθέσιμο πριν την κατασκευή διότι πολλές φορές ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα στη μακέτα, καθώς κάποιες φράσεις μπορεί να αποτυπώνονται λιγότερο όμορφα από άλλες. Περιμένετε τη μακέτα και έπειτα αρχίστε να συλλέγετε και να διαμορφώνετε το υλικό σας. Ποιές φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα στην αρχική σελίδα. Ποιά προϊόντα σας αξίζει να εμφανιστούν στην αρχική σελίδα. Όταν κάποιος πελάτης διαβάσει το εταιρικό προφίλ, τι θα θέλατε να μάθει για εσάς; Η Watergate διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για το υλικό σας.

Μπορούμε να το ανεβάσουμε για εσάς αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το διαχειριστικό σας σύστημα, να σας το μορφοποιήσουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για να γίνει καλύτερο μέχρι να δημιουργήσουμε υλικό για αυτά που σας λείπουν. Υλικό όμως δεν είναι μόνο τα κείμενα. Μπορείτε να βρείτε εισαγωγές για τη σελίδας σας, φωτογραφίες ή κάποια φωτογράφιση, να διαμορφώσουμε ένα video. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε σε κάθε βήμα δίπλα σας, τόσο κατά την κατασκευή όσο και μετά.

Το διαχειριστικό σύστημα είναι το κομμάτι της ιστοσελίδας μέσω του οποίου ενημερώνετε το υλικό ή τις πληροφορίες που παρουσιάζει η ιστοσελίδα σας. Το διαχειριστικό σύστημα μπορεί να εμπεριέχεται στην πρόταση ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας ή να χρειάζεται ειδική παραγγελία. Στη Watergate σας παρέχουμε ένα σύνολο από διαχειριστικά συστήματα τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Πότε χρειάζεστε ένα διαχειριστικό σύστημα (CMS); Σε αυτό το ερώτημα τείνουμε να απαντήσουμε σχεδόν πάντα.

Είναι καλύτερο να έχετε διαχειριστικό σύστημα διότι αν κάποια στιγμή επιθυμήσετε να ανανεώσετε μόνοι σας τις πληροφορίες στο δικτυακό σας τόπο, τότε αυτό είναι άμεσα δυνατό. Επίσης, η τοποθέτηση περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα, συνήθως εντός 3 εργάσιμων ημερών. Αν οι πληροφορίες που χρειάζεστε θέλετε να ανανεωθούν άμεσα, θα χρειαστείτε μία ειδική υπηρεσία υποστήριξης. Ένας τελευταίος λόγος είναι ότι μερικές φορές οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται διαφορετικά όταν διαθέτουν διαχειριστικό σύστημα σε σχέση με αυτές που δεν έχουν.

Με αυτό τον τρόπο, οι κατασκευαστές μπορούν να μειώσουν τα έξοδα κατασκευής και να σας προτείνουν ακόμη καλύτερες προσφορές. Μπορείτε να επεκτείνετε την υπηρεσία αυτή δημιουργώντας και αρχείο παλιών νέων. Το αρχείο επιτρέπει την αποθήκευση όλων των νέων ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να δουν και παλαιότερες καταχωρήσεις. Στη συνέχεια θα βρείτε κάποια παραδείγματα βασικών υπηρεσιών που μπορείτε να προσθέσετε στις ιστοσελίδες σας, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξετε.

Στην ενότητα των προϊόντων μπορείτε να βρείτε αναλυτικά περισσότερες υπηρεσίες που μπορείτε να εντάξετε στην ιστοσελίδα σας. Αν έχετε μία ιδιαίτερη ιδέα για την ιστοσελίδα σας, μπορείτε να μας τη ζητήσετε. Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μπορείτε να μας περιγράψετε την ιδέα σας και εμείς θα την υλοποιήσουμε για εσάς. Στο portfolio μας, θα βρείτε αρκετές ιδέες που έχουμε κατασκευάσει για τις ιστοσελίδες των πελατών μας.

Την ιστοσελίδα σας συνήθως θα την παραγγείλετε. Σε έλαχιστες περιπτώσεις μπορείτε να τη βρείτε σε κάποιο ράφι ή για διάφορους λόγους θα σας την προτείνει μία εταιρία σαν προσφορά.

Διαβάστε Περισσότερα...

Στη Watergate κερδίζετε πολλά περισσότερα με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Διαβάστε παρακάτω τα οφέλη της κατασκευής της ιστοσελίδας σας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ:
Στη Watergate διαθέτουμε κάτι περισσότερο από σωστούς επαγγελματίες οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδων όσο και στο e-marketing. Ο τρόπος που κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για την επένδυσή σας. Από την αρχή θα αισθανθείτε τη διαφορά, επιλέγοντας με απλούς όρους το ρόλο της ιστοσελίδας σας προχωρώντας βήμα-βήμα στην τελική της ανάρτηση στο διαδίκτυο. Είτε χρειάζεστε νέους πελάτες είτε θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι εμείς θα το φέρουμε εις πέρας με έναν τρόπο αντάξιο της επιχείρησης σας.

ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Η ιστοσελίδα σας θα αποκτήσει την εικόνα που της χρειάζεται. Έχετε δει ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, που ενώ είναι καλαίσθητες, τελικά κάτι δεν κολλάει. Αυτό είναι η φιλοσοφία της μακέτας. Συνήθως οι εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων είναι κυρίως τεχνικές ή εικαστικές. Και στις δύο περιπτώσεις, απουσιάζει ένα συστατικό που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην ιστοσελίδα. Εσείς την αγοράζετε, αλλά απευθύνεται στους πελάτες σας. Έτσι, το βάρος βρίσκεται στη δική σας πλευρά για να περιγράψετε τις κατάλληλες αλλαγές που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας δελεαστική στους πελάτες σας. Εμείς διαθέτουμε κατάλληλα εκπαιδευμένους επαγγελματίες για να σας κατευθύνουν στην επιλογή σας. Με αυτό τον τρόπο, οι αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στη μακέτα σας γίνονται με τον ελάχιστο κόπο, φέρνοντας από την αρχή καλύτερα αποτελέσματα που βλέπετε!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Σας έχουν μπερδέψει με τα τεχνικά στοιχεία ενίοτε. Έχετε νοιώσει να προσπαθείτε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα με τους επαγγελματίες που κατασκευάζουν την ιστοσελίδα σας; Οι δικοί μας επαγγελματίες μιλούν την ίδια γλώσσα με εσάς. Οι υπηρεσίες μας είναι δομημένες με βάση το πολυτιμότερο στοιχείο της εταιρίας μας, τον πελάτη.

ΥΛΙΚΟ:
Το υλικό αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ιστοσελίδας σας. Εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας την ώρα που θα το συγκεντρώσετε και θα αποφασίσετε τι και που θα προσαρτηθεί. Με ένα εξαιρετικό σύνολο επιλογών, θα είμαστε πάντα κοντά σας, προσφέροντας την υποστήριξη και την τεχνική κατάρτιση που χρειάζεστε ώστε να αναδείξετε τις πληροφορίες σας και την επιχείρηση σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ:
Όσοι χρειάζεστε ένα διαχειριστικό σύστημα θα βρεθείτε σε μία ευχάριστη έκπληξη. Όχι μόνο υποστηρίζουμε τα γνωστά διαχειριστικά που μπορεί να έχετε έρθει μέχρι τώρα σε επαφή, αλλά έχουμε να σας προτείνουμε και το δικό μας. Μέσα από απλές οθόνες, μπορείτε να ενημερώσετε το υλικό της ιστοσελίδας σας γρήγορα και απλά. Όσοι δε χρειάζεστε διαχειριστικό, σας εγγυόμαστε ότι μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας διαχειριστικό όποια στιγμή το επιθυμείτε!

HOSTING & DOMAINS:
Σας παρέχουμε επίσης έναν συνεργάτη, εμάς, για όλα τα θέματα της ιστοσελίδας σας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε μόνα μαζί μας για ότι αφορά την ιστοσελίδα σας, είτε αυτό πρόκειται για τη φιλοξενία είτε για το όνομα χώρου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ταυτόχρονα, έχετε ακόμη έναν λόγο να μας εμπιστευθείτε. Αν έχετε τις υπηρεσίες από εμάς, τότε κερδίζετε και τη μοναδική εφ' όρου ζωής εγγύηση. Διαβάστε παρακάτω για τα οφέλη.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ - SEO:
Στη Watergate πιστεύουμε ότι μία καλή ιστοσελίδα κατασκευάζεται και έπειτα βελτιώνεται. Για αυτό το λόγο σε κάθε μας ιστοσελίδα λαμβάνουμε υπόψη την προώθηση από την ίδια την κατασκευή.

ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ:
Αν επιλέξετε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, το domain και το hosting μαζί μας, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μοναδική προσφορά. Θα έχετε εφ' όρου ζωής εγγύηση για την ιστοσελίδα σας. Τι σημαίνει εφ' όρου ζωής εγγύηση; Αν χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη, αυτή είναι δωρεάν! Τι παρέχει η δωρεάν τεχνική υποστήριξη; Κατά τη διάρκεια της ζωής της ιστοσελίδας σας, μπορεί να υπάρξουν διάφορες μικρές αποκλίσεις σε διαφορετικά προγράμματα πλοήγησης, π.χ. Internet Explorer, Firefox, Chrome κλπ. Στην κατασκευή μας παίρνουμε όλα τα μέτρα ώστε να εγγυηθούμε σωστό αποτέλεσμα σε όλες τις τρέχουσες εκδόσεις προγραμμάτων που μπορεί να χρησιμοποιούν οι πελάτες σας. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί κάποιο από αυτά τα προγράμματα να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του. Αν δείτε κάτι τέτοιο, τότε μπορείτε να μας καλέσετε και εντελώς δωρεάν θα ενημερώσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να εμφανίζεται τέλεια και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.