SSL certificate correctly imported

Επιλογή Μακέτας Ιστοσελίδας

Επιλογή ιστοσελίδας στα μέτρα της επιχείρησής σας

Η επιλογή της κατάλληλης μακέτας είναι μία σημαντική απόφαση για την ανάπτυξη κάθε ιστοσελίδας. Η μακέτα παρέχει ένα σύνολο διαφορετικών στοιχείων τα οποία θα διαδραματίσουν ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη και την επιτυχία της ιστοσελίδας.

Στους μικρότερους διαδικτυακούς τόπους, οι οποίοι περιλαμβάνουν ένα περιορισμένο σύνολο εφαρμογών και φορμών, οι μακέτες παίζουν το σημαντικότερο ρόλο για την επιτυχία της ιστοσελίδας. Οι επιλογές που υπάρχουν για τη σχεδίαση της μακέτας είναι αρκετές, δίνοντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων στον επιχειρηματία, εγκυμονούν όμως και κινδύνους οι οποίοι δεν είναι ορατοί με την πρώτη ματιά. Οι κυριότεροι εναλλακτικοί τρόποι για τον καθορισμό των εικαστικών στοιχείων και της μακέτας είναι:

Μία σημαντική λεπτομέρεια αναφορικά με τα πρώτα δύο επίπεδα είναι αν επιθυμούμε η μακέτα να επεξεργαστεί περαιτέρω από κάποια γραφιστική υπηρεσία. Η τρίτη λύση, ούτως ή άλλως συμπεριλαμβάνει και τις απαραίτητες γραφιστικές εργασίες. Η επιλογή ανάμεσα στις διαφορετικές επιλογές είναι δυσκολότερη από όσον εμφανίζεται αρχικά.

Πολλές εταιρίες και πελάτες, υποβαθμίζουν την πρώτη επιλογή και προχωρούν κατευθείαν σε κάποια άλλη. Αν όμως εξετάσουμε την πρώτη επιλογή, θα δούμε ότι:

Τέλος, αν σας αρέσει μία έτοιμη μακέτα, αλλά θέλετε να την επεξεργαστείτε περαιτέρω, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία γραφιστική υπηρεσία ώστε να αποδώσετε το μήνυμά σας καλύτερα.

Ίσως η δυσκολότερη επιλογή είναι η μεσαία, η οποία καλύπτει επιλογές όπως είναι άλλες ιστοσελίδες ή ημιτελείς μακέτες που μπορεί να σας δείξουν. Ημιτελείς είναι οι μακέτες που υπάρχουν μόνο για την αρχική σελίδα, χωρίς δυνατότητα επίδειξης των εσωτερικών σελίδων, ώστε ταυτόχρονα να παρουσιαστεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για την ιστοσελίδα. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να προτιμηθεί η φιλοτέχνηση από κάποια γραφιστική υπηρεσία, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι συνήθως αρκετά κοντινό στην ιστοσελίδα που επιλέξατε ή θα είναι τουλάχιστον αβέβαιης οπτικής εικόνας αν έχετε επιλέξει κάποια μακέτα αρχικής σελίδας.

Τέλος, αν η ιστοσελίδα σας είναι πολύπλοκη ή έχετε ανάγκη από ένα ιδιαίτερο και αυστηρά προσωπικό στυλ, επιλέξτε την ανάπτυξη εξειδικευμένης μακέτας. Ένα σημαντικό σημείο για την επιλογή της κατάλληλης υπηρεσίας είναι η διαδικασία που ακολουθεί η εταιρία που πρόκειται να επιλέξετε. Επειδή δε θα διαλέξετε με βάση την τελική μακέτα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε κάποιες βασικές αρχές για την ανάπτυξη της μακέτας.

Ελπίζουμε ότι η επιλογή της κατάλληλης διαδικασίας ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας θα γίνει ευκολότερη και αποδοτικότερη με τις παραπάνω προτάσεις. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας. Αν επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της επικοινωνίας.