SSL certificate correctly imported

Οι Υπηρεσίες Μας

Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε όλες σας τις ανάγκες γύρω από το διαδίκτυο και κατ' επέκταση τον κόσμο της πληροφορικής. Γι' αυτό το λόγο αναπτύξαμε ένα σετ υπηρεσιών, στις οποίες ειδικευόμαστε και τις οποίες αναπτύσσουμε διαρκώς.

Η Watergate δημιουργήθηκε το 2006 με κύριο στόχο την κατασκευή ιστοσελίδων. Από τότε δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και προσπαθούμε να σας δώσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την παρουσία της εταιρίας σας στο διαδίκτυο. Αυτό φαίνεται στα έργα μας, τα οποία παρουσιάζονται στη σελίδα του portfolio. Από τη μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα ακολουθήσαμε τις οδηγίες του πελάτη, χωρίς να ξεφύγουμε από τα πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδων, όπως αυτά δίνονται από τον διεθνή οργανισμό w3c.

Κατασκευή ιστοσελίδων στα μέτρα σας...

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι αντίστοιχη με την τοποθεσία ενός φυσικού καταστήματος. Θα προτιμούσατε το κατάστημά σας να βρίσκεται σε έναν κεντρικό δρόμο, όπου περισσότεροι πιθανοί πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν γι' αυτό, απλώς περνώντας από εκεί. Έτσι και η ιστοσελίδα σας θέλετε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Google και των υπολοίπων μηχανών αναζήτησης. Στη Watergate μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας πιο ανταγωνιστική, δίνοντάς της τη σωστή προώθηση, για να ανέβει στις πρώτες θέσεις του Google.

Προώθηση ιστοσελίδας σημαίνει προώθηση της επιχείρησής σας...

Ο πρωταρχικός σκοπός της δημιουργίας των υπολογιστών ήταν η απλοποίηση και αυτοματοποίηση εργασιών, ώστε να απαιτούν λιγότερη ή και καθόλου εργασία από τον άνθρωπο. Για την επίτευξη αυτού του στόχου δημιουργούνται εξειδικευμένες εφαρμογές για την εκάστοτε εργασία. Στη Watergate μπορούμε να αναλύσουμε τις ανάγκες της εργασίας σας και να αναθέσουμε μεγάλο κομμάτι αυτής σε εφαρμογές που θα δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς.

Απλοποίηση εργασιών με εξειδικευμένο software...

Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται έναν εξειδικευμένο υπολογιστή για το hosting, προκειμένου να είναι δυνατή η προβολή της από τους browsers των χρηστών. Οι υπολογιστές αυτοί ονομάζονται servers (εξυπηρετητές) γιατί εξυπηρετούν τους χρήστες που ζητάνε κάποια ιστοσελίδα. Γι' αυτό το σκοπό είναι λογικό προαπαιτούμενο, να μένουν διαρκώς σε λειτουργία και συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο με πολύ γρήγορες συνδέσεις, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ζητήσεις όλων των χρηστών. Εμείς αναλαμβάνουμε το hosting της ιστοσελίδας σας σε dedicated servers, για να μη μοιράζεται η ταχύτητα της σύνδεσής τους. Οι servers μας βρίσκονται στην Ευρώπη για να έχουν την ελάχιστη καθυστέρηση, βοηθώντας έτσι στο SEO της ιστοσελίδας σας.

Hosting ιστοσελίδας στους ταχύτερους servers...

Όλες οι ιστοσελίδες μπορούν να εμφανιστούν στον browser, όταν πληκτρολογήσουμε τη διεύθυνσή τους σ' αυτόν. Η διεύθυνση αυτή ονομάζεται domain και πρέπει να καταχωρηθεί στο αντίστοιχο μητρώο για να μπορέσει να αντιστοιχηθεί σε μία ιστοσελίδα. Η Watergate είναι επίσημος καταχωρητής του ελληνικού μητρώου (διευθύνσεις.gr), αλλά είναι δυνατόν να καταχωρήσουμε ένα domain σε οποιοδήποτε μητρώο εκ μέρους σας.

Επιλέξτε το καλύτερο domain για την ιστοσελίδα σας...

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος γνωστοποίησης της ιστοσελίδας σας είναι η διαφήμιση αυτής. Το Google δέχεται διαφημίσεις ιστοσελίδων, τις οποίες εμφανίζει πριν από τα κανονικά αποτελέσματα, μέσα από την υπηρεσία Google Ads. Μπορείτε ακόμα να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας σε μία άλλη με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (πχ youtube, facebook...), χρησιμοποιώντας κάποιο banner. Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση, καθώς και να κανονίσουμε όλα τα διαδικαστικά για να διαφημιστείτε αποτελεσματικά.

Διαφήμιση ιστοσελίδας με την Watergate...