SSL certificate correctly imported

Πιστοποίηση ISO 9001

iso 9001 certification

Για την εταιρεία Watergate πάντα πρωτεύει η παράδοση στον πελάτη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στα πλαίσια της παραγωγής έργου. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και ποικίλες εφαρμογές χωρίς σφάλματα, εύκολες στην πλοήγηση και οικείες στον χρήστη. Προσανατολίζουμε όλες μας τις προσπάθειες στο να προβάλλονται μέσα από τα έργα μας τα πιο καίρια στοιχεία της εκάστοτε επιχείρησης, φροντίζοντας παράλληλα να εστιάζουμε στην αισθητική αρτιότητα και το ιδανικότερο οπτικό αποτέλεσμα.

Η ανάγκη μας για ολοκληρωμένη προσέγγιση και επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων του κάθε project, που αναλαμβάνουμε, μας οδήγησε στην επιτροπή ISO της QMSCERT, μια ομάδα έμπειρων ελεγκτών επιθεωρητών πιστοποίησης συστημάτων ποιότητας. Τους αποδείξαμε ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι η ευτυχής κατάληξη μιας σειράς μεθοδευμένων ενεργειών, οι οποίες αποσκοπούν πρωτίστως στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, σε δεύτερο χρόνο στην ταχύτητα σχεδιασμού και υλοποίησης των έργων και εν κατακλείδι στη μείωση του κόστους.

Αρχικά, οι άριστα καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι πωλητές της Watergate έρχονται σε επαφή μαζί σας και καταγράφουν κάθε αίτημα, ανάγκη, ιδέα ή επιθυμία σας σχετικά με το έργο, που θέλετε να υλοποιήσουμε. Ο ανταγωνισμός στο χώρο του διαδικτύου, πάνω στο αντικείμενο του κάθε πελάτη, λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη για τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου. Έτσι καταλήγουμε στην πρόταση ιδεών και στην εκπόνηση μελετών για το πως θα υπερέχετε αυτού του ανταγωνισμού. Κατόπιν συνεννόησης και αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών, δημιουργούνται προσφορές "κομμένες και ραμμένες" στα μέτρα σας, τις οποίες σας αποστέλλουμε, για να έχετε την τελική επιλογή, σύμφωνα με την κρίση σας.

Στη συνέχεια, αναλαμβάνουν υπηρεσία οι έμπειροι γραφίστες μας. Βάσει της προσφοράς που εσείς επιλέγετε, προχωρούν στη δημιουργία μιας μακέτας, που αποτελεί μια πρώτη προσέγγιση στην εικόνα της ζητούμενης ιστοσελίδας μια πρώιμη απεικόνιση, η οποία, όμως, δεν εμπεριέχει κάποια από τις λειτουργίες, που θα συμπεριληφθούν αργότερα. Ακολουθεί έλεγχος της μακέτας από εσάς και συζήτηση πάνω στις οποιεσδήποτε προτάσεις σας για τροποποίηση.

Αφού επέλθει μεταξύ των δύο πλευρών η συμφωνία για την τελική μακέτα, αυτή μαζί με την προσφορά της επιλογής σας στέλνονται στην ομάδα των ικανότατων προγραμματιστών (developers) της Watergate, οι οποίοι αναλαμβάνουν την ενσωμάτωση των λειτουργιών στην ιστοσελίδα ή την εκάστοτε εφαρμογή και δίνουν πνοή στο τελικό έργο, συνθέτοντας την ολοκληρωμένη του εικόνα.

Σύμφωνα με τον βασικότερο κανόνα του ISO 9001, οι ανάγκες του πελάτη έρχονται πάντα πρώτες. Συμπορευόμενοι με αυτό το μότο, αναθέτουμε την υλοποίηση του έργου σας στους αξιόπιστους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες της Watergate. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παροχή ενός έργου, που παρουσιάζει απόλυτη αντιστοιχία με τις προσδοκίες σας, στον σωστό χρόνο και διακρινόμενο από εξαιρετική ποιότητα, στοιχεία που το διαφοροποιούν από άλλα του είδους του και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητά του.

Η Watergate φροντίζει πάντα να ανανεώνει τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους και τεχνικές της, να αναπτύσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της και να μυείται σε καθετί νέο αφορά την τεχνολογία, προκειμένου να εξασφαλίσει την απόλυτη ποιότητα στο έργο. Αυτό γίνεται εφικτό μέσα από την έρευνα, τη δια βίου εκπαίδευση, αλλά και τις συνεχείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού και των εξυπηρετητών της (servers), ώστε να συνάδουν πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις και να είναι up to date. Η διατήρηση της πιστοποίησης ISO είναι μια συνθήκη, που εμείς στην Watergate την κατακτάμε καθημερινά. Προϋποθέτει ότι δεχόμαστε συνεχείς και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, μέσω των οποίων συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε, ανά πάσα στιγμή, την ισχύ όλων των προαναφερόμενων πλεονεκτημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ

4ty
Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός 4ty
4ty-aggelies
Διαδικτυακές αγγελίες 4ty
Pappas
Ιστοσελίδα εμπορίας πολυτελών σκαφών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικάΕπικοινωνήστε μαζί μας με email